VALÓBAN SZÜKSÉGÜNK VAN MÉREGTELENÍTÉSRE?

VALÓBAN SZÜKSÉGÜNK VAN MÉREGTELENÍTÉSRE?

Mit gondolsz, mennyi méreganyag gyűlik fel az emberi szervezetben egy év alatt? Igen, jól tippeltél, ha kb. 4-5 kg-ra gondoltál! S hogy ez mi mindenből eredhet?

Élelmiszereinkből: a tartósításhoz használt nitritből, a zöldség-, gyümölcs növényvédő szereiből. A levegőből, amelyet a gyárak, autók folyamatosan szennyeznek; a cigarettából, amely tele van nikotinnal, kátránnyal, formaldehiddel, stb. De a klórozott ívóvízből, a kozmetikai termékekből, hogy csak a legfontosabbakat soroljam.

A máj és a vese folyamatosan dolgozik azon, hogy a mérgektől, salakanyagoktól megszabaduljunk, de sajnos ez csak részben sikerül. A méreganyagok elsősorban a zsírszövetben, a kötőszövetben, az izmokban, illetve a májban, a vesében, a csontokban, a gyomorban, de még az agyban is lerakódhatnak.

Minél több méreg kerül a szervezetbe, annál kevésbé képes a kiválasztó szervrendszer megbirkózni a tisztítással, ezért a méregtelenítés ma már elengedhetetlen minden ember számára.
A méreganyagok nagymértékben megnehezítik testünk működését, mely azonban egy kis segítséggel képes lenne a megtisztulásra. Egy hatékony méregtelenítés után szervezetünk könnyebben tudja hasznosítani a táplálékot, kiegyensúlyozottabb lesz az anyagcserénk, erősebb lesz az immunrendszerünk, és a méregtelenítés után a regenerációs folyamatok is hatékonyabbak lesznek. Az talán az egyik legfontosabb szempont, hogy rendszeres méregtelenítés révén nagyon sok betegség megelőzhető.

A jó hír az, hogy a méregtelenítés egyedülálló, nagyon hatékony eszköze megszületett egy magyar géniusz-díjas feltaláló jóvoltából – ez a REG-ENOR táplálék-kiegészítő folyadék. Reg-Enor >>>


Hasonló blog bejegyzések a SLIM40 és a REGENOR diétáról