Drágállod a RegEnort?

Drágállod a RegEnort?

Aki fogyni szeretne, de "nincs rá pénze", az most üljön le pár percet, és gondolja át, csak egy napját, mit is eszik, iszik... egyebek.

Többeteket ismerem és látom nap mint nap, amint "épp csak bekaptok" valamit. Na, azt a valamit számoljátok ki!
Én a sajátomat összeszámoltam! Tegyétek meg ti is!  Amit naponta költöttem olyan dolgokra, amire igazából nem is lett volna szükségem (pl: keksz, egy kis csoki, Fornetti, túró rudi, energia ital, üdítők, Cappuccino az automatából... stb., és még sorolhatnám...)

Ez naponta 500-1000 forint között mozgott!  A Reg-Enor naponta: kb. 300 forint. Emellett, ha betartod a hozzá tartozó diétát, akkor még többet is spórolhatsz, hiszen amit eddig megettél és megittál, azt a kúra ideje alatt hanyagolnod kell! 

Hölgyeim és Uraim! Én kiszámoltam!

Közel 15-17 ezer forintot spóroltam meg havonta azzal, hogy nem vettem meg azokat a termékeket, ami a kúra alatt tilos! Szóval: egyáltalán NEM drága a Reg-Enor! Itt, egyetlen egy baj van csak! TE még nem döntötted el, hogy tényleg fogyni és gyógyulni akarsz, és saját magadnak keresed a kibúvókat!  Hidd el, csakis magadat csapod be vele! Hiszen ha belegondolsz, mindig arra van pénz amire te akarod! Ha a gyereknek kell pénz mert moziba megy, adsz neki. Ha a párod elmegy a haverokkal legurítani pár sört, adsz neki. És veled mi a helyzet? Magaddal mikor fogsz törődni? Mikor szánod el, hogy újra karcsú és egészséges leszel??!!

Hidd el, minden fejben dől el!

Ha TE akarod, csak akkor tudsz rajta változtatni!

De ha csak nap mint nap sodródsz az árral, akkor ebből a mókuskerékből sosem lesz kiszállás!

A Döntésed a tiéd! Minden rajtad múlik!

Gyere, nézelődj a csoportba még!

Ha eldöntötted, Keress bizalommal! +36 70 3187006


Hasonló blog bejegyzések a SLIM40 és a REGENOR diétáról