FIGYELJETEK CSAK REGENOROSOK! Fontos infók!

FIGYELJETEK CSAK REGENOROSOK! Fontos infók!

Miért nem jön létre a jojó effektus?

Ismert tény, hogy sok ember alkalmaz különböző fogyási módszereket jó eredménnyel, de ahogy abbahagyja a módszerek alkalmazását, hamarabb visszahízik, és még többet vesz föl, mint amennyit le tudott adni. A kérdés az, hogy miért? Ezekkel a módszerekkel leadunk bizonyos szövetekből kilókat, veszítünk rengeteg vizet, de a méreganyagok a szövetekben maradnak. A tömény méreganyagok a szövetekben késztetik a májat arra, hogy zsírt termeljen, és oda raktározza el a méreganyagokat, ez az oka, hogy visszahízunk.

Ha a máj-epe funkció nem működik, akkor a méreganyagok nem tudnak távozni. A máj ezáltal a hússzövetekből zsírt képez, és oda raktározza a méreganyagokat.

Amennyiben a máj nem csinál zsírszöveteket, ezek az anyagok az izomzatban illetve az ízületek közelében raktározódnak, ezért alakulnak ki napjainkban egyre több embernél az úgynevezett ízületi panaszok, melyeket semmilyen gyógyszer nem tud megszüntetni, mert ezek valójában tünetek.

A Reg-Enor kúrával ezek a káros anyagok eltűnnek, és az ízületi panaszok 1-3 hét alatt megszűnnek. Mivel a káros anyagok a Reg-Enor segítségével a szervezetből távoznak, a jojó effektus a fogyást követően nem alakulhat ki.

4 DOLGOT A KÚRA UTÁN IS BE KELL TARTANI!:

Olajat, margarint, olajos magvakat fogyasztani tilos, tejterméket csak mérsékelt mennyiségben fogyaszthatunk, állati zsírt viszont naponta legalább 2x 20-30 grammot kell a szervezetünkbe juttatnunk és csak zsírral szabad főznünk. KÚRA ALATT EZEKET NEM SZABAD!!!

Pár dolgot tegyünk csak rendbe a kúrát illetően! Többen kérdezitek, hogy akkor mi is a helyzet a szénhidráttal! Nos, lehet enni szénhidrátot, de nyilvánvaló és logikus, hogy ha lecsökkentjük a bevitt szénhidrát mennyiségét, a fogyás is gyorsabban érhető el. Miért is ne lehetne megenni mondjuk egy gulyás levest kenyér nélkül, de kevés burgonyával? Pont elég laktató az úgy is... És miért akarunk mindig nasizni??? Egy kicsit lépjünk ki a komfortzónánkból Csajok, Fiúk! Aki "csupán" a méregtelenítés miatt végzi a kúrát, és nem akar fogyni, annál nyilván más a helyzet. Ugyanis a Reg-enor nem fogyasztószer. Egy sejtszintű méregtelenítő. A fogyás "csupán" mellékhatás. De még milyen pozitív mellékhatás! (persze, akinek nem kell, nem fog fogyni)

És igen! A megfelelő zsírbevitel legyen meg!!! Hogy ez mennyi is? Ha olvasztott állapotban nézzük 2 evőkanálnyi, ha szilárd állapotban nézzük kb. 3/4 evőkanálnyi. Ez legyen meg, a méregtelenítés is így lesz megfelelő...

A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:

 • süteményt, péksüteményeket;
 • alkoholt;
 • cukrot, cukorféléket, mézet;
 • ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;
 • tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);
 • gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek);
 • olajat, margarint!


Összefoglalva Reg-enor-kúra hatásai:

 • Fogyás, ami nem jár éhezéssel (zsír, szalonna, kolbász, hurka, kenyér),
 • Fogyás, ami nem látszik meg a bőrön (nem lötyög, sőt megszépül; makacs bőrbetegségek múlnak a kúra hatására),
 • Fogyás egészségesen, méregtelenítéssel,
 • Fogyás, mely során rendbe jönnek a komoly betegségeink: emésztési problémák, asztma, cukorbetegség, vérnyomás-problémák, ízületi fájdalmak, gyulladások, crohn, colitis, meddőség, diszlexia, tanulási zavarok…stb,
 • Megszünteti a candidát és annak minden mellékhatását!

Hasonló blog bejegyzések a SLIM40 és a REGENOR diétáról