TUDOD MIÉRT VAN SZÜKSÉG A RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉSRE TISZTÍTÓKÚRÁKRA?

TUDOD MIÉRT VAN SZÜKSÉG A RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉSRE TISZTÍTÓKÚRÁKRA?

ÉS MIÉRT SIKERÜL LEFOGYNI A REG-ENOR SEGÍTSÉGÉVEL?A szervezet rengeteg hulladék és méreganyagot tárol a sejt közötti állományban, ezektől való megtisztulását segíteni kell. 

A REG-ENOR segíthet kiüríteni az idegen anyagokat, a baktériumokat, gombákat, parazitákat, amelyek szervezetünkben gyulladásokat okoznak. Ezáltal az immunrendszerünk fellélegzik és beindulhatnak az öngyógyító folyamatok.

Az elhízás, vagy túl sovány állapot oka, mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető. Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen és táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely többek közt elgombásodáshoz, Candidiazishoz is vezethet.

A Reg-Enor óriási szerepe abban van, hogy a sejtek közti állományt kitisztítja, regenerálja és közben összehangolja a szervezet működését. E tisztító folyamatnak köszönhetően helyreállhat az emésztés, javulhat az epe- és májműködés. Az egyre javuló anyagcsere következtében a zsír-raktárak elkezdenek kiürülni és örömteli „mellékhatásként” LEFOGYUNK!


Hasonló blog bejegyzések a SLIM40 és a REGENOR diétáról