A LEGKEDVEZMÉNYESEBB ÁRHOZ KÉRD A KÓDOT!

TUDTAD, HOGY AZ IMMUNSEJTEK 70%-A A BÉLRENDSZERBEN TALÁLHATÓ?

Elengedhetetlenül fontos, különösen napjainkban, hogy szervezetünk erős védekező képességgel rendelkezzen, fel tudja venni a harcot a kórokozókkal szemben.

Ehhez jól működő immunrendszerre van szükségünk, hiszen ez a szervezet legfontosabb védőbástyája.

MI MINDENT TEHETÜNK AZÉRT, HOGY IMMUNRENDSZERÜNK ERŐS LEGYEN?

Az immunrendszerünk hatékonysága szorosan függ a bélflóránk minőségétől és ennélfogva az általunk fogyasztott étel minőségétől. A feldolgozott ételek, a „mű-kaják” nagy hatékonysággal rombolják immunrendszerünket.


Nincs szükség kíméletlen diétára!

FOGYASSZUNK PROBIOTIKUMOKAT

Ezek nélkülözhetetlenek az erős immunrendszert biztosító egészséges bélflóra fenntartásához. A bélflóra részét képező jótékony baktériumok segítenek elpusztítani a kórokozókat, javítják az emésztést és növelik a szervezet ellenálló képességét.

A karcsúság neked is elérhető!

MEGFELELŐ FOLYADÉKFOGYASZTÁS

Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire fontos mindennap elegendő folyadék fogyasztása. A testtömegtől függően ez napi 1,5-3 liter lehetőleg cukor- és szénsavmentes innivalót jelent, zömében tiszta - szűrt vagy tisztított - vizet, teát.

Kiegyensúlyozott életérzés

VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK, NYOMELEMEK PÓTLÁSÁRA

Erre nagy szükség van, hiszen – sajnos – a zöldségek és a gyümölcsök már régen nem annyira gazdagok vitaminokban, mint korábban, a kilúgozott- és káros anyagokkal terhelt termőtalaj miatt drasztikusan csökken a táplálék ásványi anyag és vitamintartalma. KERÜLJÖN RENDSZERESEN hazai nyers zöldség- és gyümölcs a menünkbe, hiszen ez a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors feltöltésének!

Megeröltető sportolás nélkül!

RENDSZERES FIZIKAI AKTIVITÁS

Erre elengedhetetlen a szövetek megfelelő vérellátáshoz, oxigénnel, tápanyaggal való ellátásához, végeredményben növeli a szervezet ellenállóképességét.

Egészséges, haj, bőr, és köröm

Lelki egészség és testsúly

A félelem, a szorongás, a stressz szintén gyengíti az immunrendszert, fordítsunk gondot LELKI EGÉSZSÉGÜNKRE! ALUDJUNK min. napi 7-8 órát, erre szükség van a regenerálódáshoz. Az ELHÍZÁS ugyancsak csökkenti az immunválaszt, ezért túlsúlyos embereknél gyakoribbak a fertőzések, mint a normális súlyúaknál. TÁMOGASSUK immunrendszerünket táplálékkiegészítőkkel!

A LEGKEDVEZMÉNYESEBB ÁRHOZ KÉRD A KÓDOT!

A BÉLFLÓRA FONTOSSÁGA

Surányi Ági életmód tanácsadó.

TÁMOGASD FOLYAMATOSAN IMMUNRENDSZERED

TÁMOGASD IMMUNRENDSZERED TERMÉSZETES ÚTON - PROBIOTIKUMMAL

Tudtad, hogy a bélrendszeredben lévő „jó és rossz” bacik aránya határozza meg hogy KÖVÉREK, vagy SOVÁNYAK leszünk?

Jól ismert, hogy az immunsejtek 70 %-a a bélrendszerben található, így nagyon fontos ezen terület egészségesen, tisztán, egyensúlyban tartása a betegségek megelőzéséhez. A probiotikumok az egyensúly kialakításának főszereplői.

A probiotikumok olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. A prebiotikumok természetes tápanyagok, rostok, melyek elsősorban tápanyagként szolgálnak a hasznos bélbaktériumok, a probiotikumok számára.

DE MOST ITT VAN A MEGOLDÁS!!!

TURBÓZD FEL IMMUNRENDSZERED – CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

VÁLASSZ IMMUNERŐSÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐINK KÖZÜL, ADJ ESÉLYT MAGADNAK AZ EGÉSZSÉGRE!

Erős immunrendszer a legjobb módja a kórokozók visszaverésének!

Vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

AZ IMMUNERŐSÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK SZÉLES PALETTÁJA ÁLL RENDELKEZÉSRE AZ EGÉSZSÉG MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN

IMMUNE MMXX – Az „immun nagyágyú”!

Az Immune MMXX-al még több lehetőség adódik az immunrendszer erősítésére, kifejezetten alkalomszerűen. Megtalálható benne mindaz az összetevő, mégpedig nagy dózisban, ami szükséges az immunrendszer támogatásához. Mi mindentől lehet olyan erős az MMXX?

Az Olajfalevél-kivonat 100 mg, Turmeric/kurkuma 250-mg-al vesz részt az egészben.

A készítmény 1500 mg C-vitamint tartalmaz! A D-vitamin tartalma is jelentős, a végtelenül fontos cinkből és szelénből pedig szintén rengeteg van benne, mint ahogy magnézium is. Pluszként szerepel benne bodza, fokhagyma, oregano …

90 adag

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

Vitamin D3 5000 IU kapszula

A D-vitamin egy létfontosságú hormon előanyaga, mely fontos szerepet játszik az egészséges sejtfejlődésben. Hiánya szív- és érrendszeri betegségeket, csontritkulást, az immunrendszer legyengülését, cukorbetegséget okozhat, de akár tumoros, illetve vérképzőszervi betegség kockázatát is fokozhatja.

Egy szakmai ajánlás 2012-től a jelenleg ajánlott D-vitamin mennyiség közel tízszeresének bevitelét ajánlja felnőtt emberek számára a novembertől márciusig terjedő időszakban. Napi 200 NE-ről 1 500-2 000 NE-re! Túlsúlyosak esetében ez az érték még magasabb; akár 3-4000 egység D-vitamin is indokolt lehet.

90 adag - 90 nap

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

IMMUNE PROTECT SPRAY

Az Immune Protect Spray az étrend-kiegészítő készítmények egy új generációjához tartozik, ugyanis a készítményben lévő hatóanyagok, közvetlenül a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel. Fújjon a sprayből a szájába, tartsa a nyelve alatt egy pár másodpercig és a hatóanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. A spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramon keresztül a sejtekig, maximálisan támogatva ezzel immunrendszerünk működését is. Jóízű, gyermekeknek is ajánlott készítmény!

100 ml

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

MIKROBIOM-PRO POR+ROST (prebiotikum)

A Mikrobiom Pro 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmány, pre-biotikum. Rendszeres fogyasztásával lehetőséget biztosítunk, hogy újra széles spektrumban, megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra.
A Mikrobiom Pro rendszeres fogyasztásával kedvező feltételt teremtünk azoknak a baktériumtörzseknek, amik szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában.

150g

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

SCD HERBAL PROBIOTIKUS ITAL

Probiotikus technológia használatával előállított kiváló hatású, széles spektrumú, gyógynövény és növényi kivonatot tartalmazó élőflórás étrend-kiegészítő készítmény, jótékony hatású, 11 élő mikrobatörzzsel. A folyékony probiotikumok élő mikróbákat, baktériumtörzseket tartalmaznak, ami azért is fontos, mert gyorsan felszívódnak és jutnak el bélrendszerünkbe.

500 ml

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

FLORA PLUS (probiotikus komplex)

Ez a probiotikum komplex készítmény 7 bélrendszeri probiotikum-törzset tartalmaz, amelyet az emésztőrendszeri működés és a bélrendszeri mikrobiális egyensúly fenntartására terveztek. Közel 4 milliárd élő mikroorganizmussal rendelkezik. Nagy bacilusszámával, töménységével, savvédő köpenyével kiemelkedik a forgalomban lévő tejsavbaktérium-készítmények köréből!

60 darab (60 adag)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

IMMUNE PLUS

Olyan komplex immunerősítő készítmény, amely az immunitás sejtes elemein keresztül (killer sejtek) erős vírus, baktérium, parazita és tumor ellenes hatást vált ki. A hozzá adott Olajfa levél és D vitamin a Q(10)-el együtt erős szinergiában, komplex immunaktiváló és direkt vírus-baktérium ölő hatást fejt ki, miközben harmonizálja a szervezet egészének működését. Kúraszerű szedése esetén 3 hét alatt felturbózza immunrendszerünket!

60 adag

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

IMMUNE SUPREME (alga-komplex készítmény)

4000 vitál anyag tartalmával verhetetlen a vitamin, nyomelem és ásványianyag pótlásban!

Méregtelenít – táplál – véd – vitalizál! A készítmény egyedülálló mikroalga tartalma szinte felturbózza az immunrendszert és lehetővé teszi a szervezet öngyógyító folyamatainak felerősödését. A spirulina és a chlorella alga részt vesz a szervezet vitalitásának, energiájának megőrzésében, támogatják az immunrendszer működését. A C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, az E-vitamin részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.

350g (120 adag - 40 nap)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

GRAPEFRUITMAG KIVONAT - (a nagy vírusölő)

Természetes baktérium-, vírus- és gombaölő készítmény. A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Az immunrendszert mozgósítja, és egyaránt hatékony baktériumok, vírusok, gombák, és egysejtû parazitákkal szemben, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítja. Számtalan felhasználási területen segíthet. Már csecsemőkortól adható! Külső és belső használatra is!

100 ml

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

FLAVONOID KOMPLEX

A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. Biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében.

250 ml

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

OLAJFALEVÉL KIVONAT

Az olajfa levél polifenolos hatóanyagot, oleuropeint tartalmaz.Ütős megoldás lehet vírusok és baktériumok ellen! Az olajfa mindenféle immunhiányos, bakteriális betegség tüneteinek enyhítésében kiváló segítség lehet! Az allergiában szenvedőknek pedig biztos megoldás Coral Calciummal együtt!

60 darab (60 adag - 30 nap)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

COLOSTRUM - Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A kolosztrum a szabadon tartott szarvasmarhából nyert előtej, mely jelentős forrása az immunrendszer által termelt ellenanyagnak, az immunoglobulinnak. Csökkentheti a vírusok fertőzőképességét.

500mg(100 adag)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

TURMERIC

A turmeric/kurkuma világ egyik legfontosabb gyógy- és fûszernövénye, a népi gyógyászat alappillére! Számos pozitív hatással rendelkezik, összességében kiegyensúlyozhat, harmonizálhat, miközben méregteleníthet, s erõs védelmet adhat. Nem keverendő össze a fűszerboltokban kapható kurkumával, ez a növény 98 %-os kivonatát tartalmazza …

750 mg (60 adag)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

MSM-C VITAMIN ITALPOR

Az MSM-C-vitamin italpor összetevője, az MSM egy szerves kén vegyület, mely jelen van minden élő szervezetben. A ként a szervezet enzimek, antitestek, kötőszövet és aminosavak létrehozására, építőanyagként hasznosítja. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A limonádé italpor gyermekek és felnőttek kedvenc üdítőitala, mely cukormentes, és finom.

165g (60 adag - 60 nap)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

D3 VITAMIN + K2 VITAMIN RÁGÓTABLETTA

Ananász, málna és zöldalma ízű, D3 és K2-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő rágótabletta. 2000 NE . A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához. Szerepe van a kalcium és foszfor normál felszívódásában, hasznosulásában, a vér normál kalciumszintjének fenntartásában. A K2-vitamin a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban játszik szerepet. Gyermekek is fogyaszthatják!

100 tabletta

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

C-1000 KAPSZULA

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez.

1000 mg (60 adag)

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

KIDS PROBIOTIC GUMMIES

Probiotikum, ami finom – gyerekeknek és felnőtteknek – epres ízben, gumicukor formájában!

30 adag

Tagi kedvezmény: 20%
Érdekel!

Immunerősítés?
Igy csináljuk mi!

Szeretnék a saját tapasztalataimmal segíteni Nektek abban, hogy én és a családom, hogyan igyekszünk megőrizni, fenntartani az egészségünket és abban is, mihez is tudunk nyúlni, ha bármi egészségügyi probléma felüti a fejét.

A LEGKEDVEZMÉNYESEBB ÁRHOZ KÉRD A KÓDOT!

SZÍVESEN LÁTUNK – LÉGY TE IS CSAPATTAG NÁLUNK!

Fogyasztóként:

Vásárlói közösségünkben hatékony, egyedülálló termékeket vásárolhatsz és ingyenes tanácsadással segítünk.

Munkatársként:

Közösségünkben lehetővé válik, hogy egyre nagyobb kedvezménnyel juss a termékekhez! Szakmai továbbképzéseinken olyan információk birtokába juthatsz, melyek segítségével egy új jövedelemforrás nyílhat meg előtted.

JÓ EGÉSZSÉG – SZABAD ÉLET – PASSZÍV JÖVEDELEM LEHETŐSÉGE: ez vár Rád is, ha csapattaggá válsz. Természetesen mindenben segítünk! Ha a termékek használatával szerzett tapasztalataidat megosztod másokkal, nálunk biztos jövedelemre tehetsz szert.

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK!

Kérünk, add meg elérhetőségeidet és kérésedre segítünk választani a kínálatból, ill. küldjük Neked a rendeléshez szükséges információkat, a kedvezményes ár lehetőségének ismertetésével együtt.

Nem csak egészséged támogatása, jövedelemforrás is lehet!

Név
E-mail cím
Telefonszám
Üzenet
A termék érdekel
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót

Amennyiben a formot nem tudja elküldeni, kérem írjon az info@sosincskeso.hu e-mail címre, vagy hívja a
+36 70 318 7006 telefonszámot!