A Regenor program 10 nagyon fontos szabálya

A Regenor program 10 nagyon fontos szabálya

A Regenor program 10 nagyon fontos szabálya. Mielőtt belefognál, kérlek, hogy olvasd el!

 

  1. Zsírban főzünk de nem zsírosan! Nem kell sok zsír az ételek elkészítéséhez!
  2. A hőkezelt zsír, nem egyenértékű a friss zsírral! Azt a zsírt sem eszed meg, amiben a rántotthús sült igaz? A többinél se tedd! Pl oldalas. Vágj le egy kb 30g-os szalonna szeletet (nem mindenkinek van szüksége ekkora mennyiségre) , süsd üvegesre mindkét oldalát és tedd hozzá az ételedhez! Így fogyaszd el! A zsír mennyiség beállításánál fontos szerepe van a kúráztatódnak! Kérd az Ő tanácsát
  3. Ne csak egyféle fajtájú zsírra koncentrálj! Változtass a szokásaidon! Használj mást is! ( kacsa, liba, sertés, ghí )
  4. Zöldfűszereket használj! Nincs Maggi, Kotányi, erős Pista és társai! Az ételek ízesítéséhez is kérd a kúráztatód tanácsát Nagyon jó dolgok vannak különböző bioboltokban!
  5. Sózd az ételeket nyugodtan! (de ne sózd el) Só hiányában hamarabb meghalhatsz mint vízhiányban! A legjobb megoldás a Himalája vagy a Parajdi só. Mindenképp csomósodás gátló mentes legyen! Mi a Parajdit preferáljuk, mert a Himalája baromi messze van!
  6. Nem az a lényege a programnak, hogy itt mindenki kolbászt kolbásszal ehet! Még akkor sem ha Békéscsabai. Fontos az adagok arányosítása! Lásd pl. zsírmennyiség a 2. Pontban! Ebben is a kúráztatód tud neked segíteni!
  7. A megfelelő minőségű és mennyiségű víz elfogyasztása alap feltétel, nem csak a célod eléréséhez, hanem a mindennapi működéseshez! Ez a program a méregtelenítésről szól, nem pedig a kiéheztetéssel elért súlycsökkenésről! Tehát, ebből adódóan a méreganyagoknak valahogyan kikell jutniuk a szervezetből! Ez pedig, csak a kiválasztó szerveken keresztül történhet, vizelet és széklet forrmályában! Ezeknek alapfeltétele a rendszeres napi vízfogyasztás! E nélkül megfog állni a fogyás! 
  8. Házi alapanyagokat használj, persze lehetőségeidhez képest. Most ne vásárolj vákumcsomagolt termékeket! Térj vissza egy kicsit a Nagyapáink féle reggelikhez!
  9. Legyél türelmes! A kilóidat sem egyik napról a másikra szedted fel, ezért ne várd azt, hogy egyik napról a másikra le is fognak menni rólad. Nincs két egyforma ember és nem lehet mindenkire ráhúzni ugyanazt a kabátot sem. Egy biztos, hogy le fogsz fogyni!
  10. Gyere fel tapasztalat Zoom-ra! Hallgasd meg kúrázóink véleményét a programról Rengeteg tippet, trükköt kapsz ilyenkor, amit beilleszthetsz a mindennapjaidba, ezáltal megkönnyítve azt.

Ne add fel a célod! Tudjuk, hogy az első lépést a legnehezebb megtenni, de hidd el, hogy megéri!

Szeretettel látunk téged is a fogyókúrázóink között!


Hasonló blog bejegyzések a SLIM40 és a REGENOR diétáról