Reg-Enor blog

HOGYAN SEGÍTI A FOGYÁST A SPIRULINA ALGA?

EZT MUSZÁJ TUDNOD! - TUDOD, SOSINCS KÉSŐ
Az étkezés során bevitt tápanyagok csak akkor érik el kellő hatásukat, ha könnyen fel tudnak szívódni.

VALÓBAN SZÜKSÉGÜNK VAN MÉREGTELENÍTÉSRE?

Mit gondolsz, mennyi méreganyag gyűlik fel az emberi szervezetben egy év alatt? Igen, jól tippeltél, ha kb. 4-5 kg-ra gondoltál! S hogy ez mi mindenből eredhet?

EZÉRT SÜSSÜNK-FŐZZÜNK ZSÍRRAL!

Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal vagy zsírral sütve finomabbak, egészségesebbek-e a sültek.

A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből.

CANDIDA ÉS REG-ENOR

A candida egy ártalmatlan emésztőgomba, amely a legtöbb embernél nem okoz gondot. A szervezetben természetes módon van jelen. Probléma akkor jelentkezik, ha az immunrendszer meggyengül.

ÉRDEMES TUDNI ERRŐL IS ...

A szomjúságérzet az életkorral változik, minél idősebb valaki, annál kevésbé érzi magát szomjasnak, ami életveszélyes is lehet!

TUDOD MIÉRT VAN SZÜKSÉG A RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉSRE TISZTÍTÓKÚRÁKRA?

ÉS MIÉRT SIKERÜL LEFOGYNI A REG-ENOR SEGÍTSÉGÉVEL?A szervezet rengeteg hulladék és méreganyagot tárol a sejt közötti állományban, ezektől való megtisztulását segíteni kell. 

FOGYÓKÚRA VERSENY

Szeretettel meghívunk facebook csoportunkba, ahol szeptember 15-től fogyókúra versenyt hirdettünk. A legnagyobb súlyvesztést elérő versenyző VISSZANYERI 3 havi Reg-Enor italának árát, viszont – ami a jó hír - ELVESZÍTI súlyfeleslegét! Benne vagy? Facebook csoport >>>>

TUDSZ RÓLA? A Reg-Enor lúgosítja a szervezetet!

… hogy korunk legveszedelmesebb civilizációs betegsége a túlsavasodás?
Tudod, hányféle sav termelődik a szervezetünkben?